Implant nasil Yapılır?

Implant Ne Kadar Sürede Yapılır? Tedavinizin ilk aşaması implant tedavisidir, ikinci aşamada ise 3-6 ay arasında implantın kemiğinize kaynaması beklenir ve sonrasında bir hafta süre içinde implant üstüne gelecek porselenler yapılır. İmplant cerrahi bir işlemdir. Lokal anestezi altında yapılır ve tek bir implantın yapım süresi yaklaşık 10-15 dakikadır.

İmplant tedavisi ilk olarak çene kemiğine yapay bir protez yerleştirilmesi ve ardından çene kemiği ile kaynaşarak kemikleşen bölge üzerine takılan yapay ancak gerçekten çok da farksız olmayan diş uygulaması yapılarak gerçekleşir. Bu uygulama ilk yapay kemiğin yerleştirilmesiyle başlar ve yerleştirme süresi, hastanın ağız içi genişliğine ya da ağız içindeki uygulanabilirlik durumuna göre bir teşhis konulduktan sonra yerleştirme süreci başlar. Bu süreç ise bahsedilen durumlara bağlı olarak yaklaşık 10 dakika ile yarım saat arasında değişiklik gösterebilmekte. Ancak bu başlangıç uygulama süreci için, dar bir çene yapısına sahip olan hastalarda birkaç saate kadar uzadığı da söylenebilir. Daha sonrasında uygulanan yapay tabanın kemikleşme süreci, dişlerin yerleştirilmesi ve tamamen sorunsuz bir çene ve diş kullanımı süreci için ise yaklaşık olarak 3 ay ile 8 aya kadar değişen bir zaman dilimi söz konusu olabilir.

Randevu alin:

Bize sorun ve Bizde Randevu alin.

Falls Sie nicht gut Türkisch sprechen dann können wir uns auch auch Deutsch oder Englisch unterhalten. Wir sind multilingual aufgestellt.

Cookie Consent mit Real Cookie Banner